fbpx

Kjo është çanta më e shtrenjtë në botë, ja pse #FOTO

Çanta “Himalaya Niloticus Crocodile Diamond Birkin 30” është shitur për shumë rekorde, me çka është rrëzuar rekordi i vitit të kaluar, kur një çantë identike është shitur me çmim prej 2.32 milionë dollarë.

3

Vetëm një ose dy çanta të tilla janë krijuar në nivel vjetor, me çka paraqesin çantat më të rralla në botë.

1

Çanta artizanale është definitivësh aksesori më i dëshiruar që ekziston, ndërsa kur është i dekoruar me diamant dhe arë të bardhë, atëherë thjeshtë nuk ka konkurrencë

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button