fbpx

Momenti i takimit Trump – Putin i parashikuar nga “House of Cards” (FOTO)

Ndodh shpesh që ngjarjet e caktuara historike të portretizohen më pas nëpër filma të ndryshme. Sidomos Hollywood-i ka ka rikrijuar shumë momente historike.

Por duke se seriali i famshëm amerikan  “House of Cards” ka shkuar një hap më tej.

Në këtë serial, që përcjell ngjitjen e një politikani drejt majave të politikës amerikane deri në bërjen e tij president dhe intrigat që përcillen me këtë ngjitje të mundimshme, ndodhin edhe disa takime mes presidentit amerikan në film, Francis Underwood (Kevin Spacey) dhe presidentit rus, Viktor Petrov (Lars Mikkelsen).

Një nga këto takime është përsëritur në mënyrë identike të premten, kur u takuan presidentët e vërtetë, Donald Trump e Vladimir Putin.

Ngjashmërinë e frikshme mund ta shihni në foton më poshtë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button