fbpx

Historike: Trump dhe Putin shtrëngojnë duart në Gjermani (VIDEO)

Presidenti i SHBA-së Donald Trump dhe ai i Rusisë, Vladimir Putin kanë shtrënguar duart sot për herë të parë mes tyre.

Takimi është zhvilluar në Hamburg të Gjermanisë, ku po zhvillohet edhe takimi i G-20.

Pamjet kanë bërë menjëherë xhiron e botës.


Trump dhe Putin shtrengojne duart by news-al

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button