fbpx

Shqiptarët në fotot e huaja (VIDEO)

Duke nisur nga gjysma e dytë e shekullit të 19, imazhet e Shqipërisë dhe shqiptarëve janë fiksuar në letër fotografike nga studiues, gazetarë, ushtarakë apo misionarë të huaj.

Të nxjerra vitet e fundit nga arkivat e private apo publike të Evropës, siç transmeton abcnews, këto fotografi sjellin një shqiptar krejt origjinal, – madhështor në trimëri dhe respektimin e traditave, por edhe skajshmërisht të varfër materialisht dhe mendërish.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button