fbpx

Egjipti e vazhdoi gjendjen e jashtëzakonshme për edhe tre muaj

 Parlamenti egjiptian sot e miratoi vendimin e presidentit Abdel Fatah al-Sisi për vazhdimin e gjendjes së jashtëzakonshme në tërë shtetin për edhe tre muaj, theksoi kryesuesi i Dhomës përfaqësuese, Ali Abdelal.

“Shkaqet për të cilat është shpallur gjendja e jashtëzakonshme ende ekzistojnë dhe ajo duhet të vazhdojë”, tha Abdelal.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button