fbpx

Kivi, aleati kundër fryrjes së stomakut

Shpesh na ndodh që në organizmin tonë të ndiejmë një fryrje sidomos në stomak dhe vështirësi për ta kontrolluar atë.

Provoni ta luftoni këtë ndjesi me një frut! Po, me një kivi! Ky frut është i pasur me vitaminën C, ka në përmbajtje edhe një enzimë të quajtur Actinidinë. Prania e kësaj enzime jo vetëm që parandalon fryrjen ose ënjtjen, por bën të mundur një tretje sa më të mirë të proteinave. Një kokërr kivi në ditë dhe problemet marrin fund!

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button