Kjo është pasuria e kryeministrit dhe gjithë ministrave të Qeverisë (FOTO)

Komisioni për Parandalimin e Korrupsionit i ka publikuar listat anketuese të kryeministrit dhe ministrave të rinj të Qeverisë së re të Maqedonisë njofton Portalb.mk. Funksionarët e emëruar kanë obligim 30 ditor, prej marrjes së funksionit, që t’i dorëzojnë listat anketuese në komisionin antikorrupsion. Në ndërkohë, nëse lista e tyre pëson ndryshime, ajo duhet të paraqitet, … Continue reading Kjo është pasuria e kryeministrit dhe gjithë ministrave të Qeverisë (FOTO)