fbpx

I digjet fytyra pas një shfaqje të dështuar me zjarr (Foto/Video)

Ky është një moment mjaft dramatik kur një i ri u kaplua nga laka as një shfaqje të dështuar të tij me zjarrin.
Ishte një moment kur një i ri aksidentalisht u kaplua nga zjarri në fytyrën e tij, pasi ai dështoi ti fryëj siç duhet zjarrit që ishte në dorën e tij, transmeton lajmi.net.

Filmi është xhiruar nga dëshmitarët dhe tregojnë se njeriu ka krijuar një tufgë të madhe të zjarrit në fytyrën e tij.

Me t’u kapluar nga flaka menjëherë njerëzit vërshojnë nga ai për të ndihmuar atë, por që ishte e pamundur për të shuar zjarrin në fillim, sepse aty ksihte edhe karburant të djegshëm në gojën e tij.

Ju nevojitën më shumë se 10 sekonda që flaka të shuhet plotësisht.

Është mësuar se nuk ka pësuar lëndime serioze, i riu nga Rusia.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button