fbpx

Ndërroi jetë profesori i juridikut në UKM, Todor Pelivanov

Sot ka ndërruar jetë prof. dr. Todor Pelivanov, profesor i rregullt në Fakultetin e Juridikit “Justiniani i Parë” – Shkup në Universitetin “Shën Krili dhe Metodi” në Shkup, njofton Portalb.mk.

Pelivanov, është i njohur për gjeneratat e studentëve të juridikut, shkencave politike dhe studentëve të gazetarisë në Fakultetin “Justiniani i Parë”.

Pelivanov ka qenë edhe sportist dhe person që e ka pasur pasion shahun. Ai gjithashtu ka qenë aktiv edhe në politikë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button