Dragan Nikoliq sekretar i ri shtetëror në Ministrinë e Mbrojtjes

Ministrja e Mbrojtjes Radmilla Shekerinska e emëroi Dragan Nikoliq për sekretar shtetëror në Ministrinë e Mbrojtjes.

Dragan Nikoliq ka lindur më 23.01.1969 në Shtip. Jeton në Shkup.

Punon në Ministrinë e Mbrojtjes 19 vjet. Përvojën e parë të punës në Ministri e ka pasur në vitin 1998 si inxhinier për sistem për baza të të dhënave, sisteme operative dhe rrjete në Sektorin për inxhinieri sistematike në Sektorin e atëhershëm për informatikë dhe pastaj vazhdoi si u.d. udhëheqës i sektorit për inxhinieri sistematike në sektorin e njëjtë.

Ka marrë pjesë edhe në përpunimin e konventave dhe strategjive, ndërsa është edhe anëtar i TI asociacione ndërkombëtare. Nga gjuhët e huaja, gjuhën angleze e flet në mënyrë aktive.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button