fbpx

Ushtrimet me bebin nuk janë një modë e huaj, Tuna dhe Tian nisin t’i praktikojnë

Shumë mama të reja, të interesuara për t’u kthyer në formë pas lindjes, me siguri kanë parë video të nënave në shtete të ndryshme që bëjnë joga dhe ushtrime së bashku me fëmijët. Një mënyrë për të kthyer trupin në formë duke mos lënë as detyrën e kujdesit për fëmijën, i cili ndihmon duke i bërë ushtrimet pak më të vështira me peshën e tij, por edhe qëndron pranë nënës.

Megjithatë nuk ndodh vetëm jashtë. Këngëtarja Tuna Sejdiu na ka treguar që ajo bashkë me disa mama të tjera të reja bëjnë ushtrime në parkun e njohur të Gërmisë në Prishtinë me fëmijët e tyre.

Mes natyrës dhe me fëmijën pranë, ushtrimet duhet të jenë më të lehta. Veç tyre është edhe pjesa e rëndë e stërvitjes, ku Tuna bën ushtrime në palestër.

E ka vendosur të kthehet në formë shumë shpejt.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button