fbpx

Menduh Thaçi takoi Komisionerin Johanes Han

Sot pasdite në zyrat e BE-së në Shkup Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi realizoi takim me Komisonerin Johanes Han.

Në takim u bisedua në lidhje me reformat të cilat Maqedonia duhet ti përmbushë e që kanë të bëjnë me procesin e integrimeve. Thaçi e siguroi Komisionerin Han se PDSH do të jep përkrahjen e saj të plotë reformave dhe proceseve integruese të vendit. Han sot vizitoi të gjithë aktorët politik në vend ata të pushtetit dhe opozitës në të dy kampet politike atë maqedonase dhe shqiptare.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button