Shqipëri, Vëzhguesit Vendorë: Procesi pozitiv, pavarësisht incidenteve

Vëzhguesit Vendorë kanë publikuar raportin paraprak për zgjedhjet, duke bërë në tërësi një vlerësim pozitiv për procesin zgjedhor, transmeton Top Channel.

Grupi i vëzhguesve ka bërë me dije se ka konstatuar shifra pozitive nga procesverbalet në hapjen e qendrave të votimit.

Ndërsa problemet e regjistruara, të cilat nuk kanë cënuar procesin, variojnë nga vonesa në hapjen e qendrave në disa raste dhune, si dhe në disa raste edhe votime familjare.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button