Votojnë ditën e dasmës (FOTO)

Dita e zgjedhjeve për Parlamentin e Shqipërisë ka përkuar edhe me ceremoninë e martesës së disa çifteve në vend, të cilët nuk e kanë anashkaluar të drejtën ligjore për të votuar, shkruan Top Channel.

Me interes të lartë është parë edhe rasti i dy nuseve në Qarkun e Fierit.

Rasti i parë është regjistruar në shkollën “Jakov Xoxa” në Fier, gjatë orëve të paradites dhe vetëm pak orë më vonë në qytetin e Lushnjes një çift është paraqitur në të njëjtën qendër votimi për të votuar.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button