Çfarë po ndodh me fytyrat e këtyre këngëtareve (FOTO)

Po t’i shikon me vëmendje fytyrat e këngëtareve tona ngjasojnë aq shumë edhe pse në fillimet e tyre ishin normal shumë të ndryshme dhe të kundërta nga njëra tjetra sidomos nga pamja, shkruan Kosovarja.

Çfarë po ndodh më to është trendi apo mania e ndërhyrjeve kirurgjike, përmirësimi i vijave të fytyrës apo edhe linjave të trupit  në vende të caktuara.  Ato nuk mund t’i ikin edhe stilimit të flokëve ku duken të njëjta shumë pak mund të dallojnë. Shikon, ato posedojnë hunda identike, mollëza të njëjta, buzët po ashtu aq të përafërta, shumë pak mund dallojnë në formën e fytyrës që edhe dy motra të një nënë mund të ndryshojnë sa këngëtarët nga njëra tjetra.

Ato të japin përshtypje se kanë shtuar peshë që janë ‘fryre’ kështu apo butoxi i ka sjellë në këtë gjendje. Të tilla ka plot estrada jonë, por në veçuam këta emra: Fjolla Morina, Zanfina Ismaili, Adelina Berisha, Iva Alikon. Greta Koçi  E vetmja është Fjolla që publikisht ka pranuar për ndërhyrjet që ajo ka bërë.

Adelina Berisha

Fjolla Morina

Greta Koci

iva-aliko

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button