fbpx

‘FUNERALI ELEZI’ – Shërbimet tona lehtësojnë pikëllimin dhe brengat e juaja!

Kompania “Funerali Elezi” ka një përvojë mbi 15 vjeçare me një staf profesional. Shumë klientë shprehen të kënaqur nga shërbimet dhe korrektësia e “Funerali Elezi” dhe falë përvojës së tyre ata janë më të kërkuarit!

Ata janë 24 orë në shërbimin tuaj!

Kompania ‘Funerali Elezi’ me seli në Duseldorf të Gjermanisë, ju ofron shërbimin e bartjes/transportit të kufomave si dhe ndihmon/kryen gjitha procedurat përkatëse administrative/ligjore nga vendet evropiane si:
Gjermania, Zvicra, Austria, Slovenia, Luksemburgu, Hollanda, Belgjika Franca, Italia, Suedia, Norvegjia dhe Danimarka, për në atdhe, si në Kosovë, Shqipëri, Preshevë/Kosovë Lindore dhe Maqedoni.

Humbja e jetës të së afërmeve është një përvojë tronditëse e veçanërisht kur ndodh një vdekje në një vend të huaj. Për t’ju dalë krah gjatë këtyre çasteve të rënda që përkeqësohet edhe nga mungesa e transportit dhe shërbimeve administrative/ligjore, personeli profesional i kompanisë në krye me z.Elezi kryejnë këto shërbime në mënyrë të shpejtë dhe me korrektësi të jashtëzakonshme!

Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të jetës tuaj. Na lejoni gjithashtu t’iu marrim brengat e Juaja.” është maksima e tyre.

Bartja e Kufomave bëhet nga vendet evropiane për në atdhe si me veturat më moderne dhe plotësisht me ajër të kondicionuar, si dhe aeroplan.

“Funerali Elezi” ju ofron zgjidhje të shumta:

Për më shumë informata KLIKONI NË UEB FAQEN E “Funerali Elezi”

Kontakt informatat

Maintal Str 1, 96247 Michelau Deutschland

Obere Klaus 278, 8970 Schladming – Österreich

Mobil: +49 1741006637

Büro: +49 95746544635

+49 9574 654 46 34

E-Mail: avnielezi@live.de

www.funerali-elezi.eu

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button