fbpx

Skena prekëse, qeni nuk pushon së qari kur kupton se është braktisur (VIDEO)

Gjithmonë duhet të kemi parasysh se kur marrim një kafshë për ta mbajtur në shtëpi, duhet edhe të përkushtohemi ndaj tyre.

Ata mund të bëhen pjesë e jetës sonë, por për ta, të zotët e tyre janë bota.

Ata janë kaq të përkushtuar ndaj të zotëve të tyre, trishtohen kur i shohin që ata largohen për në punë dhe nuk mund ta përmbajnë lumturinë e tyre kur rikthehen në shtëpi.

E në fakt, besnikëria e tyre nuk kthehet e njejtë nga shumë njerëz.

Kjo histori ka të bëjë me një qen që quhet AJ. Ai u braktis në Agjencinë e Kontrollit të Kafshëve të Carson, një qytet në Los Angelos të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Ai nuk kishte asnjë ide se pse ishte braktisur atje, dhe në video shihet se si ai qendron gjithë kohës në ankth dhe mjaft i dëshpëruar.

Madje sytë e tij mbushen me lot dhe fytyra e tij shpreh gjendje frike.

Duket aq i pafajshëm saqë në jetën e tij ndoshta nuk ka lënduar asnjëherë qoftë edhe një mizë në jetën e tij. E megjithatë lind pyetje se përse ai u tradhtua pikërisht nga ata që ai deshi më shumë?! Lotët e tij tregojnë se përse është kaq e rëndësishme që kafshët të adoptohen dhe të tregohet dashuri ndaj tyre.

E megjithatë AJ pas disa ditësh pati fat pasi u adoptua nga një tjetër person.

Në videot e mëposhtme ju mund të shihni momentin kur AJ u braktis dhe momentin ku ai u adoptua./a.k/noa.al/

Momenti i braktisje:

Momenti i adoptimit:

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button