fbpx

Anevski: Zvërlevski është prokuror i përkryer

Kryetari i Këshillit të Prokurorëve, Petar Anevski, pas seancës së sotme të 19, përpara gazetarëve deklaroi se ende nuk ka arritur kërkesa nga Qeveria për procedurën për shkarkim të prokurorit shtetëror republikan, Marko Zvërlevski në afat prej 15 ditëve, njofton Portalb.mk.

Në pyetjen se si e vlerësoni punën e Zvërlevskit, Anevski tha se ai është i afërt me prokurorin dhe se “Zvërlevski është prokuror i përkryer”.

Plotësisht, Anevski kumtoi se do të shpallen konkurse për 15 prokurorë të rinj, pasi që kanë marrë njoftim nga Prokuroria për Krim të Organizuar dhe Korrupsion se një pjese të prokurorëve mandatin e kanë nga fundi, ndërkaq disa u ka skaduar.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button