fbpx

Dëshmitë e Kuvendit PTHP i dorëzoi në Prokurorinë Themelore Publike për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *