fbpx

Meta: Jam i kënaqur që kriza në Maqedoni shkon drejt fundit

Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta, u shpreh i kënaqur që kriza politike në Maqedoni shkon drejt fundit. Meta foli në mitingun parazgjedhor në Korçë, që ishte i vizituar edhe nga maqedonas.

Meta theksoi se të drejtat e çdo bashkësie etnike në Shqipëri, janë të rëndësishme dhe se tregojnë shkallën e demokracisë dhe tolerancës në shoqëri, transmeton Info Shqip.

Në zgjedhjet parlamentare në Shqipëri, do të garojnë edhe deputetë maqedonas.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button