fbpx

Ankohen transportuesit privat për vonesën e pagesës

Transportuesit privat të kompanisë “Slloboda Prevoz” akuzojnë Ndërmarrjen e Transportit Publik dhe Qytetin e Shkupit për mos pagesën e mjeteve nga shitja e biletave elektronike.

Nga kjo kompani thonë se nga janari kur hyri në fuqi vendimi që pagesa të bëhet përmes biletave elektronike dhe jo në autobus, atyre nuk u janë paguar shumë të mëdha parash ndërsa u janë shkurtuar edhe kilometrat që merren si bazë për pagesën e transportit, transmeton Alsat M.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close