fbpx

Ndodhitë në Kuvend, arrestohet dhunuesi Goran Angellov

“Në ora 9.30 para Stacionit Policor në Kisella Vodë janë mbledhur 25 qytetarë të shoqatës “Qoseto” për shkak se reparti për krim ka ftuar në bisedë Goran Angellov”, thuhet në kumtesën e SPB Shkup, njofton Portalb.mk.

Goran Angellov është mik i Ilija Dimovski nga VMRO-DPMNE dhe shpesh herë janë parë në shoqëri të njëri-tjetrit. Angellov është parë në shume videomateriale tek sa e kërcënon drejtpërdrejtë Zoran Zaevin dhe deputetët e tjerë gjatë sulmit të 27 prillit në Kuvendin e Maqedonisë.

Ai pas sulmeve të asaj dite ka kërkuar amnisti prej kryetarit të Maqedonisë, Gjorge Ivanov.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button