fbpx

Djaloshi që posedon shumë zëra (Video)

Craig Ball është djaloshi i cili ka marrë pjesë në Got Talent, për t’i ikur jetës së tij së mëparshme. Ai është 24 vjeçar dhe është marrë me lyerjen e mureve, shkruan Lajmi.net.
Kur e bëri performancën e parë, mahniti të gjithë jurinë dhe publikun, duke kaluar kështu nëpër fazat e Got Talent, deri në finale.

Ai bënte shumë zëra, në një këngë të vetme.

Shikojeni performancën e tij në finale, personazhet e të cilës janë shumica të njejta me ato të performancës së parë në audicion.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button