fbpx

Një tinejxher është rrahur në Bit Pazar

Një 17 vjeçar mbrëmë vonë është rrahur në bulevardin “Krste Misirkov” afër tregut të Bit Pazarit në Shkup.

Incidenti ka ndodhur rreth orës 18.10 kur 17 vjeçari A.J që ishte me dy bashkëmoshatarë është rrahur nga një grup i personave të cilët pas një kohe janë larguar.

Policia punon në zbardhjen e rastit dhe zbulimin e identitetit të personave.

 

Lajme të ngjashme

Back to top button