“Misionet mjekësore holandeze në Maqedoni gjatë Luftës së parë botërore”

Historiani i njohur John Srienen, do të vizitojë Maqedoninë për të mbajtur një ligjëratë në temë “Misionet mjekësore holandeze në Maqedoni gjatë Luftës së parë botërore”.

Ligjërata do të mbahet më 24 prill me fillim në orën 19:00 në Muzeun ushtarak të Maqedonisë në Shkup, si dhe më 25 prill në orën 13:00 në Muzeun e qytetit në Manastir, organizuar nga Ambasada e Mbretërisë së Holandës në Maqedoni.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button