fbpx

Zvicër: Shqiptari nuk shkon as në burg pa flamur

Kjo është një dhomë e burgut në Gjenevë të Zvicrës e cila është e banuar me shqiptarë.

Siç mund ta shihni edhe në foto, edhe pse të dënuar për vepra penale, ata mbesin patriot dhe dashuria për flamurin vetëm sa rritet.

Të vizituar nga “PreshevaJonë”, në këtë burg i cili ka 850 të burgosur prej tyre 165 janë shqiptarë.

Lajme të ngjashme

Back to top button