fbpx

Vetëm në Strugë, Sela fiton 20 mijë vota

Një thumb për partinë e Thaçit, PDSH vjen nga një inciativë në rrjetet sociale, saktësisht ‘Ziadin Sela kryetar i PDSH-së‘ duke i treguar se sa shumë ka humbur vota me kanidatin për president të Maqedonisë, Iljaz Halimin.

Në këtë profil në Facebook që e favorizon Selën dhe ka mbi 2 mijë pëlqime, është shkruar se Sela i vetëm ka fitur 20mijë vota vetëm në Strugë nga gjithsej 27 mijë votues shqiptarë në këtë qytet.

Lajme të ngjashme

Back to top button