fbpx

Axhiev: Nuk ka spiun mes kandidatëve për deputet

Komisioni për verifikimin e  fakteve, pas kontrollimit detal, ka vërtetuar se mes 1.402 kandidatëve për deputet, deri më tani nuk është zbuluar asnjë bashkëpunëtorë i shërbimeve sekrete.

Kryetari i Komisionit, Tome Axhiev thotë se miratimi se të gjithë kandidatët janë më të kaluar të pastër është dërguar në KSHZ.

E kaluara e kandidatëve për deputet është kontrolluar nëpërmjet arkivave të Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim.

Lajme të ngjashme

Back to top button