fbpx

Maqedonia për Guinness me vallen më të madhe në botë

Shtëpia nacionale “Tanec” dhe “Vera turistike e Shkupit” kanë iniciuar një projekt të përbashkët për një valle më të madhe në botë që Maqedonia të vendoset në librin e rekordeve në botë Guinness.

Vallja do të formohet dhe do të luhet më 26 prill, pritet që vallja të përfshi 18 kilometra nga Ineks Gorica në Ohër deri tek Ura e poezisë në Strugë.

Ata do të kërcejnë nën tingullin e kompozimit të titulluar “Të shoh me sy”.

Të gjith të interesuarit për pjesëmarrje në valle munt ë paraqiten në ueb faqen www.mkzaginis.mk.
 

Lajme të ngjashme

Back to top button