fbpx

Nishani viziton qabenë në Mekë, i biri zgjedh veshjen e posaçme të ritualit

Presidenti Nishani ndodhet për një vizitë në Arabinë Saudite, ku siç dhe shihet në foto ka vizituar Qabenë e shenjtë, aty ku muslimanët kryejnë ritualet e tyre në çdo kohë të vitit.

Krah tij është i biri, i cili ka zgjedhur të veshë një rrobë të posaçme që mbahet në momente të caktuara rituali. Ky është i pari rast ku një zyrtar shqiptar i këtij niveli viziton vendin e shenjtë në Mekë.

Nishani është shoqëruar në këtë vizitë nga autoritete të larta të shtetit saudit

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button