fbpx

Dramë para gjykatës në Strumicë

Banorët e një lagje turke në Strumicë pasditen e djeshme nuk kanë lejuar një furgon policor të dal nga oborri i gjykatës së Strumicës për ti dërguar në paraburgim dy banorë të kësaj lagje. 

Ata kanë akuzuar se dy banorët e dyshuar për prishjen e rregullave zgjedhore në këtë lagje akuzohen padrejtësisht dhe policia në vend që ti akuzoj për një lëndë i akuzon për diçka krejtësisht tjetër.

Ata thonë se në polici kanë paraqitur rrahje ndërmjet dy fqinjëve ndërsa ata i kanë akuzuar se po detyrojnë banorët për të votuar për opozitën.

Lajme të ngjashme

Back to top button