fbpx

Thaçi: Babai i Ali Ahmetit është Ivanovi

Kryetari i PDSH-së Menduh Thaçi sot ka qëndruar në Kondovë të Shkupit, ku edhe ka promovuar kandidatët për deputet të kësaj partie. Thaçi tha se programi i PDSH – së është shumë i qartë, ata luftojnë për një parlament dydhomësh, dhe të merret përqindje sa më e madhe e buxhetit për shqiptarët.

“Me bojktoin për të cilën tha Ali Ahmeti se do e vazhdojë, u pa se kush fitoi në disa fshatra me këtë bojkot, babai i Ali Ahmetit, Gjorgje Ivanovi. Bojkoti real ishte në vitit 2009 kur PDSH-ja prej në Saraj e deri në Reçan të Gostivarit nuk i dha asnjë votë Ivanovit” – theksoi Thaçi në Kondovë.

Lajme të ngjashme

Back to top button