fbpx

Facebook Spaces është mënyra e re e miqësisë në realitetin virtual!

Facebook ka shfaqur Facebook Spaces, një mënyrë të re për t’u lidhur me shoqërinë tuaj përmes VR, që do të lansohet në verison beta për Oculus Rift dhe Touch.
Aplikacioni Facebook Spaces ju mundëson të krijoni një avatar që duket sikur ju, të cilin mund t’a personalizoni saktësisht siç dëshironi.

Shpeznimi i kohës pranë shoqërisë dhe familjes krijon disa prej memorieve më kuptimplota për ne, por është e pamundur të jeni gjithmonë fizikisht afër njerzve më të afërm. Këtu hyn magjia e realitetit virtual. Sot ne prezentojmë Facebook Spaces, një aplikacion të ri VR ku mund të shpenzoni kohë me shoqërinë tuaj në një mënyrë interactive dhe në një vend virtual, sikurse të ishit në të njejtën dhomë.” – thuhet në deklaratën e Facebook.

Facebook Spaces lansohet sot në versionin beta për Oculus Rift dhe Touch dhe mund ta shkarkoni atë përmes dyqanit online të Oculus.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button