fbpx

Digjen barakat e Institutit për Shkenca Politike dhe Drejtorisë për Urbanizëm (FOTO+VIDEO)

Barakat afër shkollës së mesme SHMQSH “Zdravko Svetkovski” përballë pompës së benzinës “Makpetrol”  në bulevardin “Arradhat Partizane” janë kapluar nga zjarri i madh, njofton Portalb.mk.

Tash për tash nuk ka informata për shkaqet e zjarrit por dihet se në këto baraka të djegura tërësisht kanë figuruar Instituti i Shkencave Politike dhe Drejtorisë së Arkitekturës dhe Urbanizmit.

Nuk ka persona të lënduar kurse shkaqet e zjarrit do të dihen së shpejti.

18083475 10213073833624987 320383995 o

18083897 10213073837705089 318176013 o

18042750 1807478359569053 1596269710 o

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button