VMRO-DPMNE: Sela dëshmoi se me rëndësi është interesi kombëtar shqiptar e jo ai shtetëror

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Cili shtet ?! Ai i cili na injoron dhe na margjinalizon. Shtet eshte ai i cili respekton te drejtat e cdo komuniteti dhe indivi…
    Keta duan tw krijojn shtet ku Shqiptaret do te jene vazal dhe sherbetore…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *