fbpx

“Pro” dhe “kontra” protesta qeveritare në Karakas, qëllohet një djalë

Një djalë i ri sot është qëlluar në kokë gjatë protestave antiqeveritare në Karakas, theksuan dy dëshmitarë të incidentit.

Gjatë marshit protestues, në pjesën perëndimore të kryeqendrës Karakas, Garda nacionale e Venezuelës përdori gaz lotsjellës në qëllimin që t’i dëbojë protestuesit.

Pjesëmarrësit në marsh, të cilët i kanë vërshuar rrugët kryesore, refuzojnë që të largohet që aty.

Kundërshtarët e presidentit Nikolas Maduro u kanë bërë thirrje qytetarëve të Venezuelës sot që të dalin në rrugët dhe t’u bashkohen në aksionin që e kanë quajtur “nëna e të gjitha marsheve”, kundër liderit socialist.

Ithtarët e qeverisë, njëkohësisht, mbajnë kontraprotesta vetjake.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button