fbpx

Shqiptarë e maqedonas përleshen në Radishani

Mbrëmë ka ndodhur një rrahje masive mes shqiptarëve e maqedonasve në Radishani të Shkupit, me ç’rast mësohet se të rrahurit janë dërguar menjëherë në spitalin ushtarak në Shkup.

Pas incidentit në vend ngjarje kanë arritur  një numër madh i forcave policore.
Arsyeja që i ka çuar dhe pse janë rrahur këto dy grupe janë të panjohura. Jozyrtarisht bëhet e ditur  se rrahja ka ardhur si pasoj e një aksident automobilistik.

Lajme të ngjashme

Back to top button