fbpx

Këto gjëra duhet t’i provoni patjetër vetëm (Video)

A i keni kushtuar ndonjëherë kohë vetëm vetes suaj?
Ju duhet të dilni për të ngrënë vetëm, të shkoni në një vend dhe të lexoni, shkruan Lajmi.net, transmeon Portalb.mk.

Të shikoni rroba të shtrenjta dhe t’i bleni. Të shkoni në kinema vetëm dhe të qani nga filmi. Të shkoni në muze, ose thjesht, në një vend ku të humbni veten.

Të shkoni në klub, dhe të mos flisni me askënd.

Të ecni në një park vetëm, të bëni fotografi që t’i mbani vetëm për vete. Të dëgjoni, të merrni frymë thellë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button