fbpx

Dimovskit i pengon zbatimi i gjuhës shqipe në Gostivar

Deputeti i VMRO-DPMNE-së, Ilija Dimovski, u ankua se gjatë kohës kur ata kanë qenë në pushtet, në një manifestim në Gostivar, të gjitha mbishkrimet kanë qenë në gjuhën shqipe, njofotn Portalb.mk.

“Korrektësia duhet të jetë reciproke. Kjo nuk është përpjekje për shfuqizimin e marrëveshjes paqësore dhe ridefinimit të së njëjtës. Ajo do të jetë shumë me rrezikshme”, tha DImovski.

Ndaj kësaj ka reaguar deputetja e BDI-së, Mirsade Emini, duke thënë se Dimovski gënjen.

“Dimovski flet për manifestim, në të cilët njëkohësisht është folur edhe shqip, maqedonisht dhe turqisht. Nuk është korrekte që të gënjehet”, tha Emini.

Tags

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close