fbpx

MOST: Ivanov 53,1 përqind, Pendarovski 38,8 përqind

Asociacioni qytetar MOST votimin e sotëm e përcillte me 580 votues, të cilët përfshijnë mbi 15% të vendeve zgjedhore në territorin e Republikës së Maqedonisë, përkatësisht 15 përqind të vendvotimeve në kuadër të secilës komunë:

Në bazë të të dhënave të marra nga programi PVT për numërim paralel të votave dalja në vendvotime ishte 49,43%. Përqindja e fletëvotimeve të pavlefshme është 2,78%. Për votat e kandidatëve për president janë marrë rezultatet si më poshtë:

1. Gjorge Ivanov – 53,14%

2. Iljaz Halimi – 4,5%

3. Stevo Pendarovski – 38,78%

4. Zoran Popovski – 3,58%

Të dhënat e marra janë 95% të sigurta dhe me marginë të gabimit të mundshëm prej +/-1%.

Lajme të ngjashme

Back to top button