fbpx

Tetovë, ja si u zhvillua procesi zgjedhor (VIDEO)

Ekipi i Portalb ka ndjekur sot për së afërmi procesin zgjedhor në Tetovë dhe rrethinë. Portalb ishte nëpër shkollat fillore “Liria”, “Istikball” dhe “Kikish” si dhe në Komunën e Tetovës.  Sipas të dhënave të KSHZ në këtë qytet deri në ora 17 dolën të votojnë 20, 47 % për këto zgjedhje presidenciale.

Vëzhguesit e KSHZ-së thanë se gjithçka ka shkuar në rend të mirë ndërsa jehona e votuesve ishte e vogël. Vizituam edhe fshatrat Sellcë dhe Reçicë e vogël, gjithashtu vërejtëm numër të vogël të shqiptarëve në vendvotime.
Për të parë atmosferën ndiqeni videon. /Portalb

Lajme të ngjashme

Back to top button