fbpx

Zaev: Qytetarët të vendosin se cilin do të dërgojnë në raundit e dytë zgjedhor

“Dëshirojë që sot të fitojmë të gjithë, me atë që të kemi zgjedhje demokratike dhe te lira, vetëm në këtë mënyrë, të gjithë qytetarët e Maqedonisë dhe ne politikanët do të festojmë fitoren për Maqedoninë tonë”, tha lideri i LSDM-së, Zoran Zaev, pas votimit në Strumicë.

Ai tha se shpreson që sot, i gjithë procesi zgjedhorë ashtu sic ka filluar edhe do të përfundojë, qetë, fer dhe atmosferë demokratike.

Sipas tij qytetarët duhet ët vlerësojnë se  cilin do ta dërgojnë në raundit e dytë të zgjedhjeve presidenciale.

Lajme të ngjashme

Back to top button