fbpx

Pendarovski: Shpresoj gjithçka të mbarojë në frymën demokratike

“Shpresoj se Maqedonia është e gatshme që të bëjë zgjedhje ashtu sic I ngjanë cdo demokracie evropiane”, tha kandidati presidencial I LSDM-së, Stevo Pendarovski, pas votimit në vendvotimin në MZ Avtokomanda.

“Shpresojë se dita e sotme do të fillojë dhe do të mbarojë në frymën demokratike, të gjitha procedurat do të respektohen dhe në fund të ditës nuk do të dëshmojmë për ndonjë procedurë, siç pamë një ditë më parë kur kategoria e veçantë e njerëzve dhe posaçërisht votimi në diasporë nuk shkoi sipas rregullave ligjore”, tha Pendarovski. 

Lajme të ngjashme

Back to top button