fbpx

Para vendvotimeve në Strugë evidentohen qytetarët që votojnë

Qytetarët e Strugës ankohen se para vendvotimeve qëndrojnë vetura dhe furgona me njerëz të cilët mbajnë në duar lista ku i shënojnë njerëzit të cilët kanë dalë në votime.

Një furgon të bardhë ka vërejtur “Nova TV”, pranë vendvotimit në shkollën e mesme “Ibraim Temo”, në Strugë, ku janë hasur persona që kanë qëndruar Brenda dhe kanë evidentuar peronat të cilët kanë dalë në votime.

Për “Nova TV”, qytetarët tregojnë se në disa vendvotime, persona të autorizuar nga partitë, mbajnë evidencë qytetarët që votojnë me emër dhe mbiemër.

Lajme të ngjashme

Back to top button