fbpx

Civil: Në Shkup kanë votuar edhe të vdekurit

Funksionarë partiak kanë agjituar në vendvotime, kanë votuar në emër të personave të vdekur në Gjorçe Petrov, Aerodrom dhe Kapishtec, ka bërë të ditur OJQ Civil” e cila me 75 vëzhgues tëakredituar në vend po ndjek procesin zgjedhor presidencial. 

Kryetari i OJQ “Civil”, Xhabir Deralla ka thënë seinformacionet për parregullsi gjatë votimit kanë arrit në kontinuitet. Ai ka shtuar se në celularin e tij ka marrë porosi nga parti politike e cila ka agjituar për kandidatin e saj edhe pse ende zgjat heshtja parazgjedhore.
 
”Në Dellçevë, Shkup dhe në disa komuna tjera është regjistruar se kontakt qendrat e disa partive politike punojnë pa prajë. Nga atje u lajmërohen qytetarëve me telefon dhe i pyesin nëse kanë votuar, dhe nëse jo, kur do të votojnë. SMS porositë janë frekventive. Vetë unë pranova një gjatë ditës”, ka thënë Deralla në konferencën e sotme për shtyp.

Lajme të ngjashme

Back to top button