fbpx

Kriza politike shton shkeljet e kodit etik në mediat e Maqedonisë

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Duhet ti kerkohet pergjegjesi Ivanovçes per deklaraten e tij ne mediumin Austriak ,sepse paraqitet totalisht si president i partise Vmro dhe eshte kercenues ndaj tjereve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *