fbpx

Pjesëmarrje e ulët në komunat Haraçinë, Hasanbeg, Saraj

Procesi votues presidencial ka filluar në kohë edhe në Hasanbeg dhe Haraçinë. Zgjedhjet po zhvillohen në atmosferë të qetë dhe pa parregullsi.

Sipas anëtarëve të komisioneve,  pjesëmarrja në zgjedhje është shumë më e ulët, por gjatë mesditës ata presin dalje më të madhe të qytetarëve.

Edhe në komunën e Sarajit deri në orën 12, në vendvotimet 24 33 dhe 24 34 është regjistruar pjesëmarrje e ulët e votuesve ndërsa procesi zgjedhore po zhvillohet pa problem.

Lajme të ngjashme

Back to top button