fbpx

Kisling: Moska dhe të tjerët ta mësojnë Trampin për rregullat e lojës

Donald Trampit i mungon përvojë ndërkombëtare, ndërsa Moska dhe të tjerët duhet t’ia mësojnë rregullat e lojës, vlerëson ish-diplomati amerikan, Xhon Brejdi Kisling, i cili e paralajmëron presidentin e SHBA-së që të mos shkojë drejt eskalimit të tensioneve me Rusinë.

Ai theksoi se instinkti i Trampit punon në kundërshtim me atë që e ka bërë paraardhësi i tij Barak Obama.

Sipas Kisling, qëllimi duhet të jetë të mësohet Trampi, ndërsa Rusia duhet të bëjë më shumë se deri më tani, që të sqarojë se si bashkësia ndërkombëtare mund ta bëjë atë që është e nevojshme në Siri.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button