fbpx

Në vërshimet në Iran jetën e humbën 17 persona, ndërsa 20 rezultojnë si të zhdukur

Në përmbytjet e shkaktuara prej shirave të rrëmbyeshëm në Iran jetën e humbën 17 persona, ndërsa 20 rezultojnë si të zhdukur.

Siç publikoi televizioni shtetëror iranian, 17 persona e humbën jetën në vërshimet në qytetin Ajabshir dhe Azarshar, në pjesën veriperëndimore të vendit.

Ekipet e Gjysmëhënës së kuqe, policisë, ushtrisë dhe punëtorëve shëndetësorë prej orëve të hershme të mëngjesit u ndihmojnë popullatës së rrezikua

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button