fbpx

2,17 përqind e dibranëve kanë dalë në votime për president shteti

Në ora shtatë e mëngjesit, në komunën e Dibrës janë hapur të gjitha  27 vendvotimet dhe votimi rrjedh pa probleme, tha kryetari i Komisionit komunal zgjedhor në Dibër, Adrian Marku.

Sipas të dhënave të marra nga Komisioni komunal zgjedhor, deri në ora 12, të drejtë vote kanë realizuar 2,17 përqind ose mbi 300 votues në komunën e Dibrës.

Në listën e vetme zgjedhore janë të regjistruar 17.272 persona me të drejtë vote. Dje, të drejtë vote realizuan 31 persona të sëmurë dhe të pamundur.

Lajme të ngjashme

Back to top button